be my Followers

klik klik klik

Friday, July 30, 2010

bila ada jd teman gaduh..bila xda rindu pulak!!hihi

salam jumaat u all..
siapa yg aku maksudkan lam tajuk entry ni agaknya ye??
huhuhu

ni la orgnya
:
:
:
:



my sista!!
ninie..atau lebih mesra kami panggil Yan..
kadang2 plak aku panggil dia bibik..
hhiiihi

masuk hari ni..dh 3hari dia xda kat umah..
dia menyertai kursus berkaitan perkomputeran kat sebuah kem kat area Sematan...
hari rabu yg lepas dia dh berangkat ke sana..
masa dia pergi tu aku xsempat nk jmpa dia sbb aku kerja..
huhu

maybe petang ni dia akan balik ke rumah cam biasa..
time dia ada kat umah..
bertengkar x habis je..
bila dh dia xda..
terasa plak rindu..hihihi

bak kata pepatah..
air di cincang mmg takkan putus..
begitulah ibaratnya hubungan kita sbg adik beradik ni kan..
huhu

jd,,pesan aku..
hargailah adik beradik yg kita ada..
suatu masa nnti kita akan saling memerlukan...
pesanan ni actually utk diri aku gak..
hehe
sambil menyelam minum air..
sambil nasihat org nasihat diri sendiri jugak..




p/s :
byk pulak pepatah yg aku guna dlm entry ni kan..
leh lawan ngn Karam Singh Walia nih..
huhuhu

8 comments:

PutRee SeJiNjaNg said...

hhehhe..nang mena ya koh mem...bila dah berjauhan rindu nak owh...tapi nak ktk muak jak ada adik ompuan mek sikda aih...lonely jak...

AngahSayang2314 said...

betul tue peanut ia sebagai pengajaran nie yuhuuu

* mEsSy * said...

sokong sgt2.. bila ad keja nak gado.. bila xda.. huhuhuuhuhuhuuuhu

ardinihumaira said...

betul3... dni rindu adik2 dni ;)

peaNut said...

stilla ~ p mun dh ada dpn mata mem..kelayi jak2 keja..haha..

peaNut said...

angah ~ huhu..tu la angah..xnak la nk jahat2 0r buli2 adik peanut lagi...ehehe

peaNut said...

messy ~ agaknya dh jd adat adik beradik kan yunk..huhu

peaNut said...

ardini ~ pegi la jmpa dia org..huhu